Бојан Јовановски проговори за неговиот однос со водителката Лила Стојановска која беше една од сведоците во случајот „Рекет“ на барање на Обвинителството. Тој вели дека кога си во невоља можат да се видат вистинските пријатели.

Кога си во притвор се гледа кои ти се вистински пријатели а кој не. Таа всушност ништо не кажа освен дека сме оделе заедно на одмор и оти давала донација за телевизијата-рече Боки.