Богдана, која наскоро ќе стапи во брак со синот на Цеца Ражнатовиќ ја прослави моминската вечер.Заедно со најблиските другарки таа се забавуваше цела вечер во еден луксузен ресторан. Просторијата беше свечено декорирана во момински стил, со многу балони и торти.

Најпуштана песна на забавата беше „јер ти си принцеза“ од Дадо Топиќ бидејќи таа е една од најомилените на идната невеста.