Иако се големи непријателки, па дури и се судат, Цеца Ражнатовиќ и Јелена Карлеуша за Нова година имаа нешто заедничко.

Тие на својот настап носеа идентични фустани во кои двете изгледа фантастично. И Цеца и Карлеуша настапија во Белград, но во различен хотел за што добија вртоглави суми.

Што мислите, на која подобро и стоеше?