Фудбалерот Огнен Врањеш, кој стана познат по аферата со Јелена Карлеуша, се чини дека конечно ја заборави. Тој Новата година ја мина во Белград. Иако сите очекуваа да се појави онаму каде што настапуваше неговата поранешна љубов, тој направи сосема нешто неочекувано.

Огнен беше ВИП гостин  на настапот на Цеца во еден познат хотел и одлично се забавуваше.