На Србинот Милан Петровиќ му е дијагностицирана Cupido sexis enormis (прекумерен сексуален нагон).

Единствен е во Србија, можеби во Европа. За прв пат отворено зборува за натпросечните болки, постојаните ерекции и за тоа што ниедна терапија не му дала резултати, но и дека најчесто нема пари за тоа.

По два брака, маж кој има постојана потреба од врски сега е сам.

– Да речеме, единственото нешто што ме тера да размислувам за тоа во мојата глава… Не еднаш во животот се засрамив поради проблемот што го имам. Затоа што не е лесно, цел живот ми е мачење и во неколку наврати мислев дека нема да преживеам… Па, како да ви кажам, зависен сум од секс.  Тоа што го имам, не можеш да го добиеш, го наследив од машка страна, од татко ми, дедо ми, прадедо ми, некој го имаше истото -Ерекцијата е пролонгирана и може да трае цел ден или цела ноќ, по што најчесто завршува во итната медицинска помош-се жали Милан.