Голгетерот на Тотенхем Лукас Моура покрај на теренот се покажал и на приватно поле. Тој долго време се обидувал да ја освои тогашната девојка Лариса во која бил многу заљубен. Но, таа не попуштала се додека Лукас не ја однел на романтична вечера.

Оттогаш се заедно и имаат спектакуларна свадба. Лариса е топ модел и постојано го следи Лукас на патувањата.