Лада Нива и Ауди Q7 се едни од најиздржливите теренци. Но, кој од нив подобро се снаоѓа во суровите зими и студови каде температурите се десетина степени под нулата.

На тестот се гледа дека „Германецот“ има многу тешкотии да се снајде на снегот отоколку „Русинот“

Погледнете.