Фолк дивата Лепа Брена денеска во својот дом ја слави славата Св.Аранѓел а фамилијата Живојиновиќ се потрудија да направат се да биде соврешно.

Лепа Брена и Боба Живојиновиќ ги чекаат гостите со жито и вино, а подготвена беше и традиционална торта, додека во нивната вила можат да се видат разни икони, во духот на празниците.

За сармите овојпат беше задолжен синот Стефан.