Јелена Карлеуша и Огнен Врањеш се судат поради порно смимката која излезе во јавноста. Пејачката се обидува да докаже дека поранешниот љубовник сака да ја компромитира и да и го уништи бракот со Душко Тошиќ.

Но, пејачката на последните настапи во јавноста е забележана со розева чанта која и ја купил Огнен и која чини дури 6.000 евра.