Хрватската старлета и пејачка Нивес Целзиус важи за една од најзгодните жени во регионот.Таа редовно објавува провокативни фотографии на социјаллните мрежи.На нив во преден план се нејзините облини.

Но, мора да се забележи дека во последно време Нивес има вишок на килограми и со нив изгледа неодоливо и е сон за секој маж.

Се согласувате ли?