Хрватската пејачка и актерка Нивес Целзиус реши да ги израдува мажите. Со првото сонце таа излезе надвор и позираше во смело издание.

Таа позираше во жолт корсет а во преден план беа нејзните бујни гради. Нивес очекува короната да стиши и да започне со снимање на нова хрватска серија.Дотогаш е посветена на децата и ја чека љубовта да ја изненади.