Синот на Лепа Брена и Боба, Виктор реши да се жени.Негова избраничка е Сандра Миљаковиќ.Таа работи како шминкерка во фирмата на Брена. Сандра и Виктор планираа да прават свадба но се одложи поради пандемијата.

Брена е позната дека многу ги сака снаите па исто како и Прија ја засака и Сандра.Често можат да се забележат заедно како се возат и забавуваат.