Српската естрада како да се натпреварува која повеќе ќе се разголи и ќе покаже дел од своите облини.Па така, на социјалните мрежи веќе започна гласање која припадничка на понежниот пол има најубав задник.

Во најтесната конкуренција влегоа водителката Јована Јеремиќ и пејачката Сандра Африка. И двете обожуваат да го покажуваат задникот и нешто повеќе па фановите се во дилема која да ја иберат.

Кој е вашиот избор?