Во еден од транскриптите на српската Државна безбедност  разговорите од ноември 1994 година, Аркан се жали дека останал без пари среде изградба на куќа и бара од еден од водачите на ФК Црвена звезда, Владимир Цветковиќ, да му помогне со пари. Во извештајот се наведува:

Од извор нè извести дека  стапил во контакт со Владимир Цветковиќ и побарал од него финансиска помош за подигнување на камен ѕид под семејната куќа бидејќи бил скршен, а Цветковиќ предложил да разговараат по реваншот со Партизан.

Оваа куќа се наоѓа во близина на стадионот на Црвена звезда и до ден денеска таму живее Цеца со децата.