Вељко Ражнатовиќ  ги почитува сите православни празници и обичаи, па денеска скокаше по светиот крст на Богојавление, денот кога Јован Крстител го крстил Исус Христос.

Тој на  Инстаграм објави какокако излегува од водата чија температура била девет степени.

„Господ се јави, рече Вељко и покажа три прста.