Веќе е јасно дека Јелена Карлеуша ќе се разведува од Душко Тошиќ. Порно скандалот е главна причина што ќе стават точка на бракот.

Познато е што ќе добие Јелена по разводот. Бидејќи Душко добро заработува Јелена ќе ја добие вилата на Дедиње која чини 2.5 милиони евра, како и џипот што и го подари за роденден кој чини 50.000 евра. Покрај тоа, Јелена ќе добива и месечен надомест о 3000 евра.

Душко ќе се погрижи и за за сите трошоци за нивните ќерки и за нивно школкување.