Виршлите се омилен појадок или ужина за многумина. Има секакви приказни за тоа од што се направени, но ретко кој обрнува внимание на тоа.

Противниците на овој вид храна предупредуваат и на емулгаторите кои се ставаат во производот, а кои се наведени на самото пакување, тврдејќи дека најмногу се штетни за нашето здравје. Сега на социјалните мрежи се појави видео во кое, како што се наведува, детално се гледа што всушност внесуваме во себе кога јадеме виршли.На ова видео е тоа што за прв пат имаме можност да видиме како изгледа хот-дог под микроскоп, но не само тоа, туку и што содржи.

Viršle, Viršla, Hot Dog, Hotdog

.