Цеца Ражнатовиќ пред настапот во Пробиштип одржа концерт во Врњачка Бања. Настапот беше одличен, публиката задоволна. По концертот Цеца остана во ова познато туристичко место со своето момче Богдан.

Таа му позираше на хотелскиот базен.Мора да признаеме дека Цеца изгледа одлично, рамен стомак-бујни гради.