Познато е дека Цеца поголем дел од летото го минува на Кипар каде има куќа.Но, таа никогаш не се пофалила како изгледа се до пред неколку дена.Таа на Инстаграм обвјави фотографии од вилата во ноќно издание.

Со еден збор ужување за сите пари.Но, штета до неа беше момчето Богдан кој поради работни обврски морал да остане во Белград.