Лидија Бачиќ е една од најпознатите хрватски пејачки. Таа почетокот на летото го искористи да скокне во Далмација и да фати малку боја.

Кога се одмора од морето „кулира“ на хотелската тераса и позирајќи во едноделен костим за капење.

Мажите со право не можеа да го тргнат погледот од 35 годишната пејачка