Сегашното момче на Александра Николиќ откри дека таа има посветено тетоважа на поранешната љубов Јетон Кривањева. Тетоважата се наоѓа на интимниот дел од телото и не му било сеедно.

Александра Николиќ била девојка на криминалецот кој минатата недела беше изрешетан во кафуле на скопското Кале.