Катарина Радивојевиќ со години важи за една од најубавите српски актерки.  Бујна долга коса, полни усни и долги нозе се само дел од заштитните знаци на оваа убавица која ги полуде мажите ширум Балканот.

Така сега на социјалните мрежи се појави фотографијата на актерката со која повторно ја разгоре фантазијата. 44 годишната Зоне е целосно со голи гради, а на себе има само една црна женска капа.