На социјалните мрежи е објавено видео од средбата во Тирана помеѓу Заев, Рама и Вучиќ на која пресустуваше и новиот претседател на СДСМ Димитар Ковачевски.

На крајот Заев му дофрла „Таче дојди бе со нас“ со понижувачки однос а тој за гревота не знае до кого да застане. Не овде, на средина, си поигруваат со него