Тeрористите од Диво Насеље и натаму се однесуваат како затворот во Идризово да е нивен приватен клуб во кој се чувствуваат како средношколци на екскурзија.

Последниот скандал со нивното издржување на казна затвор е со видео на Тик Ток на кое се гледа како терористите пуштаат музика, мезат и се снимаат за социјалните мрежи.

Видеото е објавено на Тик Ток каналот на „Командант“ Малишева кој се обраќа во камера на видеото.

Претходно од терористите беа објавени фотографии како се гоштеваат во затворот, но и инормации дека целото крило во кое се сместени го контролираат тие, а не затворските чувари.

Погледнете како изгледа тоа на ЛИНКОТ.