Инцидентот што се случил во полициската станица во Групчин можел да има сериозни последици.Откако претходно објавивме дека паднал таванот во една од просторите сега „Република“ дојде до нови детали.Непријатниот настан се случил во 6 и 20 изутрина и кога таванот паднал и се срушил повредил една полицајка и го скршил колкот.

Полициската станица беше отворена неодамна во присуство на министерот Спасовски.