Денеска со почеток во 14:00 часот ќе започне протестот на угостителите кои што претходно беше најавен. Протестот ќе се одржи во населбата Автокоманда на булеварот Александар Македонски од 14 до 17 часот.

Протестот може да го следите во продолжение: