Ознака: субвенции
Економија

Исплатени 222 милиона денари за трета фаза произведено и предадено млеко

пред 1 месец
Економија

Џабе чекаа граѓаните: Субвенции за автомобили ќе нема оти нема пари

пред 2 мес.
Економија

Исплатени 27,069 милиони денари субвенци за зголемен сточен фонд

пред 2 мес.
Економија

Исплатени близу 17,4 милиони денари за субвенци за откупена пченица од домашно производство

пред 3 мес.
Економија

Почна аплицирањето за субвенции за млеко и за заклани несилки предадени во преработувачки капацитети

пред 3 мес.
Економија

Ваучер од 1000 евра за инвертер за домаќинства во Скопје, Битола, Тетово и Кичево

пред 4 мес.
најава од министерот димковски

Власта ќе ги проверува земјоделците дали ги заслужуваат субвенциите

пред 4 мес.
по принципот „прв дојден прв услужен“

Објавен огласот за субвенции за печки на пелети

пред 4 мес.
Економија

Почна аплицирањето за поврат на средства за набавени пчелни матици, нерези и назимки

пред 4 мес.
сепак постојат неколку цаки

Регион во јужна Италија нуди 27 илјади долари на сите доселеници

пред 4 мес.
Синдикатите против предлогот за субвенционирање на придонеси од задолжително социјално осигурување

Неприфатливо е со буџетски средства да се стимулира приватен сектор, велат од КСС

пред 5 мес.
во места каде што загадувањето е најголемо, поддршката за инвертори ќе изнесува 100%

Ќе има казни за тие што ќе земат субвенции за инвертер, а пак ќе се греат на дрва, вели Макрадули

пред 5 мес.
Според новиот нацрт-закон

Субвенционирање на придонесите за покачување на платите од 600 до 6.000 денари

пред 5 мес.
дополнителна поддршка

Лозарите добија по еден денар за килограм предадено грозје (ВИДЕО)

пред 5 мес.
Економија

Димковски: До средината на септември треба да се исплатат сите обврски од интервентниот денар за лозарите и овоштарите

пред 6 мес.
Економија

ССК не гледа потреба од субвенции за набавка на половно возило

пред 6 мес.
деталите ќе бидат дефинирани наскоро

Бектеши: Субвенции за нови возила и за вградување плин,таксистите добиваат налепници

пред 6 мес.
Економија

Почна исплатата на средства за произведена и продадена риба

пред 6 мес.