Ознака: охридско езеро
Македонија

Поднесена кривична пријава за фрлање градежен шут и земја од ископ на темели во Охридското Езеро

пред 3 мес.
Економија

Охридско Езеро полно со пластична амбалажа

пред 3 мес.
Македонија

Да ги усогласиме напорите за заедничка акција за отстранување на ризиците по заштитениот Oхридски Pегион и Охридското Езеро

пред 3 мес.
акција на ЕСМ

Охридското Езеро порибено со подмладок од јагула

пред 2 години
ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА СДСМ

Лазаревска: За нов колекторски систем во Охридско 183 милиони денари

пред 2 години
Македонија

Се формираше комисија: Македонија и Албанија заеднички ќе се грижат за Охридското езеро

пред 2 години
сред сезона

Забрана за капење во Охрид поради присуство на фекалии

пред 2 години
Македонија

Возачот не ја кренал рачната: Откриена причината зошто „пежото“ „пливаше“ во Охридско езеро (ВИДЕО)

пред 2 години
Македонија

„Пежо 206“ падна во Охридско Езеро

пред 2 години
помош за бугарската дијапора

Бугарија ќе финансира реконструкција на мостови во Струга, истражување во Охридско езеро и ќе помага медиуми

пред 2 години
Македонија

Замрзна дел од Охридското Езеро покрај кејот

пред 2 години
Обвинителството поднесе кривична пријава против двајца македонски државјани

Шверцувале 39 килограми марихуана преку Охридско Езеро

пред 2 години
Македонија

Од Охридското Езеро извадена артилериска граната од Првата светска војна

пред 2 години