Ознака: охрид
Спорт

На натпревар во втората лига во Охрид: Судијата нападнат со тврд предмет

пред 2 мес.
изготвен согласно препораките на Унеско

План за управување со културното и природното наследство на Охрид

пред 4 мес.
Македонија

На стариот пат Охрид-Струга: Се „бетонира“ статусот во УНЕСКО (ФОТО)

пред 4 мес.
Македонија

Почна активности за уривање и на дивоизграден хотел на брегот на Охридското Езеро

пред 4 мес.
Доаѓа во Скопје, а ќе го посети и Охрид

Мајк Помпео идната недела во Македонија

пред 4 мес.
вети решителна борба

Градоначалникот на Охрид јасен: Со секоја дивоградба ќе се постапува соодветно

пред 4 мес.
Викенд на дијалог – новинари против предрасудите

Проблемите слични, предизвиците исти

пред 4 мес.
Македонија

Битолски крадци „олеснувале“ апартмани на туристи во Охрид

пред 4 мес.
Македонија

Со една куќа во Горна влашка маала: Почна уривањето дивоградби во Охрид

пред 4 мес.
поедноставена можност за патување на туристи од Турција

Нови авионски линии до Скопје и Охрид од Анкара, Измир и Истанбул

пред 4 мес.
Македонија

Власта и градоначалниците со работни групи ќе го спасуваат Охрид од дивоградбите

пред 4 мес.
Македонија

Приведен е на аеродромот во Охрид: Турчин сакал да излезе од Македонија со фалсификувана исправа

пред 5 мес.
Македонија

Се намалува цената на паркирањето во Охрид

пред 5 мес.
Рејмонд Аксел и Алис Франко победници на 33. Охридски пливачки маратон

Евгениј Поп Ацев со второто место во Охрид го презема врвот во генералниот пласман

пред 5 мес.
Учествуваат четиринаесет пливачи и осум пливачки од седум држави

Се плива 33. Охридски пливачки маратон

пред 5 мес.
несекојдневна несреќа во охрид

Возач прегазен од сопственото возило, не кренал рачна

пред 5 мес.
сомелиерски пристап за прв пат во туристичкиот бисер

„Вински тераси Охрид“ за промоција на винската култура

пред 5 мес.
Инспекциските служби на општината се постојано на терен

Избрана фирма за уривање на дивоградбите во Охрид, нема точна бројка на дивоградби

пред 5 мес.