Дали власта го прекршува изборниот молк во Охрид. „Инфомакс“ објави дека  во селото Лескоец се извршуваат градежни работи и се асфалтираат улици.

На снимките се гледа дека од изутрина градежна механизација е на терен и работи со што се прекршува и законот и изборниот молк.

Погледнете ги градежните активности во Охрид за време на изборен молк.