Ознака: новозаболени
Македонија

Одново високи бројки: Регистрирани 1.197 новозаболени и 15 починати лица од Ковид-19

пред 2 недели
Македонија

Регистрирани 326 новозаболени и осум починати лица од Ковид-19

пред 1 месец
Македонија

Регистрирани 168 новозаболени и седум починати лица од Ковид-19

пред 1 месец
Македонија

Во последните 24 часа регистрирани 101 новозаболени и 17 починати лица од Ковид-19

пред 2 мес.
Македонија

Ковидот одезеде уште 18 животи, регистрирани 329 новозаболени лица

пред 3 мес.
Македонија

Бројот на вакцинирани расте, бројот на заразени исто така

пред 5 мес.
Македонија

Регистрирани 39 новозаболени од Ковид-19, починати нема

пред 6 мес.
Македонија

Регистрирани 26 новозаболени од Ковид-19, починати нема

пред 6 мес.
Македонија

Регистрирани 28 новозаболени и пет починати лица од Ковид-19

пред 8 мес.
Македонија

Четири починати и 23 новозаболени лица од Ковид-19

пред 8 мес.
Македонија

Десет починати и 37 новозаболени од Ковид-19

пред 8 мес.
Македонија

Короната губи сила

пред 8 мес.
Македонија

Николоски: Ако се одржи пописот би имале 50.000 новозаболени од Ковид-19

пред 10 мес.
Македонија

415 нови случаи на Ковид 19 – оздравени 244 пациенти, починати 19 лицa

пред 11 мес.
Македонија

Во последните 24 часа регистрирани 367 новозаболени и пет починати лица од Ковид-19

пред 11 мес.
Македонија

Корона црнила-Регистрирани 1.288 новозаболени и 39 починати лица

пред 1 година
Македонија

Корона кошмар-Нови 1.275 новозаболени и 13 починати лица

пред 1 година
Македонија

Од 1.325 тестирања 565 новозаболени и 21 починато лице

пред 1 година
Македонија

Црн рекорд-Регистрирани 445 новозаболени и 9 починати лица од Ковид-19

пред 1 година
Македонија

Резултатите конечно објавени: Рекордни 393 новозаболени од Ковид-19 и четири починати лица

пред 1 година