Ознака: молдавија
Македонија

Kои држави почнаа преговори пред Македонија: Украина и Молдавија не ја контролираат својата територија, Босна којашто е протекторат

пред 3 мес.
Свет

Драга им е ЕУ но уште подраг евтиниот гас: Молдавија сепак ќе набавува гас од Русија.

пред 5 мес.
Македонија

Молдавија не контролира половина од својата територија, но почна преговори пред Македонија

пред 6 мес.
Свет

Веднаш до границата со Украина: Минирано најголемото складиште со оружје во Молдавија?

пред 1 година
Спорт

Молдавските власти не дозволија влез на боксери од Црна Гора

пред 1 година
Спорт

Навивачи на Партизан уапсени на аеродром во Молдавија, дали Османи ќе реагира да се ослободат?

пред 1 година
Свет

Стануваат кандидати за ЕУ: Украина, Молдавија и Грузија им се придружија на Македонија

пред 2 години
Спорт

Придњестовската република во Молдавија има клуб кој растура во ЛШ

пред 3 години
Свет

Молдавија е прва европска земја што доби вакцини од „Ковакс“

пред 3 години
Фаворит е Социјалистичката партија, која се залага за приближување кон Русија

Парламентарни избори во Молдавија

пред 5 години
македонските хористи се покажаа во најдобро светло

Злато за академскиот хор „Мирче Ацев“ во Молдавија

пред 6 години