Ознака: лица
Македонија

Ковид податоци: Три починати и 41 новозаболени лица

пред 2 години
Македонија

Две починати и 48 новозаболени лица од ковид-19

пред 2 години
Македонија

Регистрирани нови 92 случаи и четири починати лица од Ковид-19

пред 2 години
Македонија

Одново високи бројки: Регистрирани 1.197 новозаболени и 15 починати лица од Ковид-19

пред 2 години
Македонија

Регистрирани 326 новозаболени и осум починати лица од Ковид-19

пред 2 години
Македонија

Регистрирани 168 новозаболени и седум починати лица од Ковид-19

пред 2 години
Македонија

Во последните 24 часа регистрирани 101 новозаболени и 17 починати лица од Ковид-19

пред 2 години
Македонија

Ковидот одезеде уште 18 животи, регистрирани 329 новозаболени лица

пред 3 години
Македонија

Денеска во своите домови гласаат 7.921 болни или немоќни, како и 476 лица во самоизолација

пред 3 години
Македонија

ДЗС: До сега попишани 1.309.840 лица

пред 3 години
Македонија

ДЗС: До сега попишани 1.212.339 лица, 378.033 домаќинства и 516.787 станови

пред 3 години
Македонија

ДЗС: Досега попишани 1.037.309 лица, 323.286 домаќинства и 438.705 станови

пред 3 години
Македонија

Препорака на надлежното министерство-Најранливите групи, бремените жени и лицата над 60 години да се ослободат од работа

пред 3 години
Македонија

Регистрирани 28 новозаболени и пет починати лица од Ковид-19

пред 3 години
Македонија

Четири починати и 23 новозаболени лица од Ковид-19

пред 3 години
Македонија

Во последните 24 часа нема новохоспитализирани лица од Ковид-19

пред 3 години
Македонија

Десет починати и 37 новозаболени од Ковид-19

пред 3 години
Македонија

Нови 42 починати лица од Ковид-19

пред 3 години
Македонија

Престрелка во Топанско Поле-Со „калашников“ убиени две лица

пред 3 години
Хроника

Тешка сообраќајка кај Сити мол-Повредени две лица

пред 3 години