Ознака: ковид 19
Македонија

Регистрирани 108 новозаболени од Ковид-19, најмногу во Скопје

пред 1 месец
Македонија

Регистрирани две починати и 202 новозаболени лица од ковид-19

пред 3 мес.
Македонија

Ковид податоци: Три починати и 41 новозаболени лица

пред 3 мес.
Македонија

Регистрирани 262 нови случаи на заболени од ковид-19, едно лице починало

пред 3 мес.
Македонија

Шест починати и 294 новозаболени од коронавирусот

пред 3 мес.
Македонија

Две починати и 48 новозаболени лица од ковид-19

пред 3 мес.
Македонија

Двајца починати и 319 нови случаи на Ковид-19

пред 3 мес.
Македонија

Регистрирани нови 92 случаи и четири починати лица од Ковид-19

пред 4 мес.
Македонија

Одново високи бројки: Регистрирани 1.197 новозаболени и 15 починати лица од Ковид-19

пред 6 мес.
Македонија

Регистрирани 326 новозаболени и осум починати лица од Ковид-19

пред 7 мес.
Македонија

Регистрирани 168 новозаболени и седум починати лица од Ковид-19

пред 7 мес.
Македонија

Во последните 24 часа регистрирани 101 новозаболени и 17 починати лица од Ковид-19

пред 7 мес.
Македонија

Меѓу заболените од Ковид-19 во Дебар и едногодишно дете

пред 10 мес.
Македонија

Регистрирани 39 новозаболени од Ковид-19, починати нема

пред 11 мес.
Македонија

Во последните 24 часа регистрирани се девет новозаболени лица од Ковид-19

пред 12 мес.
Македонија

Регистрирани 26 новозаболени од Ковид-19, починати нема

пред 12 мес.
Македонија

Продолжува трендот на зголемување на заболени од Кови-19, регистрирано 21 новозаболено лице

пред 12 мес.
Македонија

Болните деца во Гевгелија со негативни Ковид-19 тестови, ќе се испитува што ја предизвикало инфекцијата

пред 12 мес.
Македонија

Три починати и 10 новозаболени од Ковид-19

пред 1 година
Македонија

Дваесет новозаболени и две починати лица од Ковид-19

пред 1 година