Ознака: комисија за заразни болести
Македонија

Какви мерки ќе донесе Комисијата за заразани болести?

пред 8 мес.
Македонија

Дали Филипче и Комисијата за заразни болести пак ќе не затворат?

пред 2 години
Македонија

Полициски час од 21 часот и отворање на летните тераси на угостителските објекти, предлага Комисијата за заразни болести

пред 2 години
Македонија

Рестриктивните мерки продолжени за уште една недела

пред 2 години
Македонија

Комисијата препорача продолжување на рестриктивните мерки, Владата денеска ќе донесе одлука

пред 2 години
Македонија

Се размислува за продолжување за уште една недела на рестриктивните мерки

пред 2 години
Македонија

Комисијата за разни болести попладнево ќе одржи состанок

пред 2 години
Македонија

Откажан состанокот на Комисијата за заразни болести

пред 2 години
Македонија

Комисијата за заразни болести и Советот за национална безбедност ќе се состанат за епидемиолошката состојба

пред 2 години
Македонија

За евентуално одложување на пописот владата се раководи од препораките на Комисијата за заразни болести, вели Арсовски

пред 2 години
Македонија

Комисијата за заразни болести проценува дали се потребни нови рестрикции

пред 2 години
Македонија

Комисија за заштита од заразни болести: Администрацијата да работи како и досега, угостителските објекти до 21 часот

пред 2 години
Македонија

Владата денеска ќе одлучува за предлог мерките од Комисијата за заразни болести

пред 2 години
Македонија

Комисијата одлучи: Работно време на рестораните до 18 часот- забранети собири и прослави во станови

пред 2 години
Економија

Угостителите бараат средба со Комисијата за заразни болести

пред 2 години
Македонија

Комисијата за заразни болести се очекува денеска да расправа за рестрикции за празниците

пред 2 години
Македонија

Комисијата за заразни болести не предложи нови рестриктивни мерки

пред 2 години
Македонија

Денеска состанок на Комисијата за заразни болести- ќе се одлучува дали ќе се воведе полициски час или карантин

пред 2 години
Македонија

Дали ќе има дополнителни рестриктивни мерки, Комисијата ќе одлучува во понеделник

пред 2 години
Македонија

Комисијата за заразни болести предлага да се отворат два нови оддели во „8 Септември“

пред 2 години