Ознака: Јагода Шахпаска
Македонија

Шахпаска се сретна со Камбасерес и Лабун од ЕСС на Франција: Унапредување на соработката на ниво на Економско социјални совети, меѓу двете држави

пред 3 години
Економија

МТСП ја дообјаснува својата министерка-Жените во пензија со 62 и 64 години старост

пред 4 години
Македонија

Шахпаска: Законот за пензионирање до 62, односно 64 години заглави во Собранието

пред 4 години
Економија

За министерката за труд дијаспората е виновна за зголемената невработеност

пред 4 години
Македонија

Шахпаска: Приоритет ни е унапредувањето на правата на лицата со попреченост

пред 4 години
Македонија

Во живo: Прес на министерката Шахпаска

пред 4 години
Македонија

Шахпаска: Законот за спречување и заштита од дискриминација обезбедува сигурност и заштита на правата на граѓаните

пред 4 години
Македонија

Шахпаска си поигрува со народот: Ако компјутерите ви се скапи, почекајте викенд без ДДВ, ќе бидат 5% поевтини

пред 4 години
Македонија

Шахпаска им порача на родителите дека ќе може да купат компјутер или мобилен на „Викенд без ДДВ“

пред 4 години
Македонија

Шахпаска: Зборот важи, укинати се квотите за лекови во аптеките во туристички региони

пред 5 години
Македонија

Шахпаска: Иванов веќе не може да блокира закони (ВИДЕО)

пред 5 години
бара случајот со богоевски да се испита

Шахпаска од СДСМ нема ништо против пратениците да се тестираат за употреба на наркотични средства

пред 5 години
Мнозинството со обвинувања по непотпишувањето на законите

Шахпаска: Иванов се потврди како кочничар на реформите

пред 5 години
Македонија

ВО ЖИВО: Изјава на пратеничката Јагода Шахпаска

пред 5 години
ШАХПАСКА ЗА ДОНЕСУВАЊЕТО НА НОВИОТ ЗАКОН

Додаден е и нов облик на дискриминација – сегрегација

пред 5 години
пратеничката од сдсм најавува

Шахпаска: Наскоро ќе бидат усвоени измените на Законот за заштита од дискриминација

пред 5 години
Економија

Шахпаска: Оперативниот план со рекорден буџет од 1,1 милијарда денари создава шанса за вработување на младите

пред 5 години
Економија

Шахпаска: Оперативниот план за активни мерки за вработување за 2018 даде добри резултати

пред 5 години
Измени и дополнувањата на Законот за пензиското и инвалидското осигурување

Бенефициран стаж за рударите – ќе одат порано во пензија

пред 6 години
СДСМ ГО ПРЕТСТАВУВА ПРЕДЛОГ-БУЏЕТОТ

Шахпаска: Се воведува образовен и детски додаток за 60.000 деца

пред 6 години