Ознака: хрстијан мицкоски
Македонија

Мицкоски: Голем ден за нашата света МПЦ-ОА, честитки за мудроста и достојноста на Синодот и г.г. Стефан

пред 8 часа
Македонија

Мицкоски: Следува активна блокада бидејќи Ковачевски и Владата одбија дијалог во 4 клучни области

пред 2 недели
Македонија

Мицкоски за отворањето на клубот „Ванчо Михајлов“: Ја повикувам ЕУ да стави крај на бугарските фашизоидни и хегемонистички намери

пред 1 месец
Македонија

Мицкоски: Дали градоначалникот на Кичево ќе биде голем јунак ако го загуби или задржи албанското знаме

пред 2 мес.
Македонија

Мицкоски: Политиките на СДСМ се катастрофални, го полнат буџетот за да крадат

пред 2 мес.
Македонија

Мицкоски: На никого од тие не им одговара силна Влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ, само на македонскиот народ

пред 2 мес.
Македонија

Мицкоски: Нема да прифатиме дека до 1945 сме биле Бугари!

пред 4 мес.
Македонија

Мицкоски: Гоце Делчев е Македонија, а Македонија е вечна

пред 4 мес.
Македонија

Mицкоски: 4, 6 проценти предност на анкетите e повеќе од 85.000 гласови разликa

пред 4 мес.
Македонија

Мицкоски: Да можеше водење на држава да се стави во ексел табела, ќе беше лесно за секој да води држава

пред 4 мес.
Македонија

Дали власта ќе сака избори кои таа ќе ги организира?

пред 4 мес.
Македонија

Mицкоски со порака за Божик: На трпезите оваа година за жал ќе имаме една горчина поради се поголемата економска криза и немаштија

пред 5 мес.
Економија

Мицкоски: Струјата реално поскапува за 15 проценти

пред 5 мес.
Македонија

Мицкоски: Да ја затвориме таа тема на национализам и поделби

пред 5 мес.
Македонија

Мицкоски: Различни беа целите и задачите во првата и втората епоха

пред 5 мес.
Македонија

Мицкоски: Ќе се обидеме на локални ново да покажеме дека можело поинаку

пред 6 мес.
Македонија

Mицкоски: После победата на ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори власта на Зоран Заев ќе биде делегитимирана и ќе следи ново владејачко мнозинство

пред 9 мес.
Македонија

Mицкоски ја повика Левица заедно да го поразат СДСМ

пред 9 мес.
Македонија

Mицкоски: Секоја регионална соработка е добредојдена, но членството во ЕУ нема алтернатива

пред 10 мес.
Македонија

Мицкоски: Парите кои се трошат и крадат ќе ги вратиме кај граѓаните во проекти во образованието, културата и спортот

пред 10 мес.