Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, вечерва беше во посета на Гостивар.

-Вечерва во Гостивар. Има надеж за Македонија, потребно е заеднички да се сплотиме за промените кои мора да ги донесеме, само така ќе се избориме за иднината на Македонија, напиша Мицкоски на Фејсбук.