Ознака: германија
Свет

Фалсификувани 103 милиони долари запленети во Германија: Планирано да бидат испратени во САД

пред 2 недели
Свет

Германија и НАТО ќе завојуваат со Русија во 2026 година!

пред 1 месец
Свет

Аудио снимка која докажува дека Германија планирала да го сруши мостот во Крим

пред 1 месец
Хроника

Уште едно убиство на македонски граѓанин во Есен, Германија

пред 2 мес.
Според „Билд“

Германија се подготвува за војна со Русија во 2025 година

пред 3 мес.
Македонија

Во Германија земјоделците добиваат храна, кафе и кебиња од граѓаните (ВИДЕО)

пред 3 мес.
Свет

Како трактор смачка полициско возило во Германија (ВИДЕО)

пред 3 мес.
Свет

Majка од овие краишта открива како може да се заштеди 800 евра месечно во Германија

пред 4 мес.
Свет

Украинците во Германија земаат по 500 евра социјална помош и ништо не работат

пред 5 мес.
Свет

Правила за мигранти во Германија: Мора да научите германски,ножевите се оставаат дома, бидете љубезни

пред 6 мес.
Свет

Да се дојде до нов стан во Германија станува невозможна мисија

пред 6 мес.
Спорт

Германија е светски кошаркарски првак

пред 7 мес.
Свет

Без две плати во Германија не можеш да преживееш

пред 9 мес.
Магазин

Нашинците во Германија се ужасни, зборуваат само за пари

пред 11 мес.
Свет

Пукање во фабрика на „Мерцедес“ во Германија

пред 11 мес.
Свет

Секој десетти Германец е зависник од работата

пред 12 мес.
Свет

Колкави се реалните плати во Германија: Фризер 1.500 евра, електричар 2300, механичар 2.000

пред 1 година
Свет

Доцнат летови во Германија

пред 1 година
Свет

Македонци навалете: Во Германија недостасуваат возачи на автобуси, плата над 3.000 евра

пред 1 година
Економија

Поради недостик на работници Германија годишно губи 100 милијарди евра

пред 1 година