Ознака: Емил Димитриев
процедурата различно се чита

Ќе ни се повтори ли ситуацијата од 2016 година: Дали Заев ќе се повлече и колку ќе трае техничката влада?

пред 6 мес.
Македонија

Димитриев: OТА за кирии плаќа 7.000 евра

пред 9 мес.
НЕ СЕ КОНТРОЛИРААТ СИТЕ ПРИСЛУШУВАЊА

ОТА следи 159 комуникации, меѓу нив и за „Рекет“

пред 12 мес.
по примерот на Хрватска

Идните разузнувачи ќе мораат на полиграф (ВИДЕО)

пред 1 година
Македонија

Димитриев: Постојат луѓе на функции кои не поседуваат безбедносен сертификат (ВИДЕО)

пред 1 година
Македонија

Димитриев: Tреба да се види дали броевите на 188 граѓани се следени со судски налог (ВИДЕО)

пред 1 година
Македонија

Димитриев: На Македонија и е потребен нов посебен закон за надзор на службите за безбедност

пред 1 година
Македонија

Димитриев: Tреба да почнеме со имплементација на Законот за следење на комуникациите

пред 1 година
Македонија

Димитриев: Не смее да се допушти да се ограничи контролата врз службите (ВИДЕО)

пред 1 година