Ознака: Ане Лашкоска
Македонија

Лашкоска: Заев денеска во Прилеп пристигна, ни помалку, ни повеќе, со хеликоптер!

пред 3 години
жестока собраниската дебата

Лашкоска: Својствено за Владата е непочитување на законите

пред 5 години
Економија

Лашкоска: Заев се устоличи во султан и ќе управува со над 10 финансиски институции

пред 5 години
Македонија

Лашкоска: Ако е целта да се уништи пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ апсете, но оставете го народот

пред 5 години
ВМРО-ДМНЕ поднесе барање за надзорна расправа за парите во министерството за култура

Лашкоска: Ако се ревидира треба да се ревидира целата програма

пред 5 години
По објавувањето на скандалозната годишна програма

ВМРО-ДПМНЕ бара надзорна расправа за делењето на пари во културата

пред 5 години
Економија

Лашкоска: Вработените во Еурокомпозит по којзнае кој пат се излажани од оваа власт

пред 5 години
Македонија

Власта и опозицијата се договорија за Законот за спречување корупција – Увидот во банкарските сметки останува

пред 5 години
Македонија

ВО ЖИВО: Изјава на пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Ане Лашкоска во Собранието

пред 5 години