Една година се криев од мобилизацијата во неколку станови во Киев, а потоа не издржав повеќе, па закажав со девојка за секс.Треперев од возбуда кога го слушнав ѕвончето, но еротскиот набој веднаш стивна. Пред вратата беше воената полиција, која ми бутна покана во уста и ме одведе во касарната.Барем не платив со картичка однапред, се шегува украински војник кој се обидел да избегне регрутација во украинската војска во војната против Русија.

Врз основа на ова сведочење на заробен украински војник, руската агенција ги открила заслугите на девојките кои биле почестени од Воената контраразузнавачка служба во Киев.

Кавгата избила кога советникот на претседателот на Украина, Михаил Подољак, почестил неколку елитни ескорт дами. Меѓу нив била и девојка која ја започна својата кариера во Дубаи и стана позната под прекарот Ксиуша Манекенката