Сириска војска со помош на Русите полека ја чисти земјата од џихадистите. Се употребуваат тенкови, пешадија, но сепак главната задача ја вршат ракетните системи кои ги уништуваат непријателските позиции.

Еден од нив е и термобаричкиот систем „TOS-1А“ кој поради разорната моќ го добил името „Сончев пламен“.

Погледнете каква е неговата моќ.