Излегоа скандалозни фотографии од американската конгресменка  Кејти Хил. Таа на нив е во жешка лезбо акција со нејзината помошничка Морган Десјардинс. Кејти која има 32 години позира гола со тетоважа која потсетува на нацистички крст и пуши бонг.

Морган која има 24 година е нејзина долгогодишна партнерка. Кејт доаѓа од реодвите на Демократите и има многу проблеми поради овој скандал.Во нејзината партија наредија истрага а сопругот веќе најави развод на бракот.