Германската држава Северна Рајна Вестфалија откри огромна педофилска група од најмалку 30.000 педофили кои делеле детска порнографија и разменувале совети за тоа како да се дрогираат и силуваат бебиња и мали деца.

Тие добивале упатства од други корисници за кои седативи треба да им се даваат на децата за да ги злоупотребат. 

-Се чувствував лошо кога го слушнав ова, но исто така нè направи поодлучни да ја спроведуваме оваа истрага-вели лице вклучено во истрагата. Се плашам дека ќе бидат повеќе од 30 000 осомничени“. Педофилијата е вметната во „високото општество во Германија. Елитните педофили се деца со нарушено задоволство-вели лице кое учествувало во истагата.