Иако Европејците важат за културни и одмерени кога станува збор за јавното претставување тоа не и пречеше на младата данска политичарка Нана Харинг да ги разбие стереотипите.

Таа пред изборите во Данска реши да се разголи за да привлече поголем број гласачи. Таа позираше во долна облека и во преден план избија нејзините бујни гради.

Нана смета дека во тоа нема ништо страшно доколку родниот Архус стане подобро место за живеење.