Местење на избори  се случуваат секаде но она што се случило во Индија ги надминува рамките на возможното.Кандидатот Нету Шутеран Вала, кој се кандидирал како независен кандидат во Јаландхару, провинција во Индија.

Кога му соопштиле дека добил само пет гласови почнал да плаче и се прашувал како е можно.

Ова е невозможно, јас имам девет полнолетни членови на семејството-изјавил Нету.

На прашањето на новинарот дали смета дека и неговата фамилија не гласала за него, Нету одговори дека не верува и оти се работи за измама.