Најголемиот нарко бос во светот Ел Чапо кој е осуден на доживотна казна затвор ќе лежи во озогласениот “ADX Florens”. Овој затвор се наоѓа во Колорадо и е познат по суровите улови за живот како на времето во Алкатраз.

Овој комплекс е делумно под земја и е опкружен со високи ѕидови. Затворениците се дезориентирани и досега никој не успеал да побегне.

Погледнете како изгледа.