Затворени улици, приведени граѓани, пукнати глави..ова е епилогот од денешните протести во Париз поради високите цени на горивата.Граѓаните се револтирани поради рекордно високите цени и затоа решија да го кренат гласот.

Погледнете како беше денеска на париските булевари.