Ознака: горива
Економија

„Еколошките“ цени на горивата ќе предизвикаат инфлација

пред 2 дена
Економија

„Факти“: Државата се офајди од бензините и дизелот и покрај рекордно ниските цени

пред 1 месец
Економија

Горивата со нови цени од полноќ

пред 2 мес.
Економија

Нови цени на горивата од полноќ

пред 3 мес.
Економија

Нови цени на горивата од полноќ

пред 3 мес.
Економија

Од полноќ нови цени на горивата

пред 5 мес.
Економија

Горивата ќе имаат нови цени од полноќ

пред 6 мес.
Економија

Од утре горивата со нови повисоки цени

пред 7 мес.
Економија

Горивата со нови цени од полноќ

пред 7 мес.
Економија

Горивата со нови цени од полноќ

пред 7 мес.
Економија

Од полноќ горивата со нова цена

пред 8 мес.
Економија

Горивата од полноќ со нови цени

пред 8 мес.
Економија

Нови цени на горивата од полноќ

пред 8 мес.
Економија

Регулаторна денеска ќе ги објави новите цени на горивата

пред 9 мес.
Економија

Цената на горивата останува иста

пред 9 мес.
Економија

Малку по малку горивата поскапуваат секоја недела

пред 12 мес.
Економија

Горивата поскапуваат од еден до 1,5 денар за литар

пред 1 година
Економија

Ново поскапување на горивата од полноќ

пред 1 година
Економија

Горивата поскапуваат од полноќ за 3, 5 денари

пред 1 година
Економија

Секаде цените на горивата одат удолу-само кај нас угоре

пред 1 година